Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR

 

Garantie: 12 luni

 

Pret cu TVA: 1098.99 Lei / buc

Comanda acest produs

Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR
Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR
Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR
Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR
Comanda instant - Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR

Email Telefon

Trotineta electrica pliabila Wheel-E ScuteR

Scutere electrice concepute pentru utilizatorii de toate varstele. Cu motorul electric pe acest scooter veți ajunge întotdeauna la destinație (chiar dacă sunteți obosit). Și bucuria de a avea o extraordinara jucarie elctrica - de neprețuit!

Mai multă putere în scuterele electrice. ScuteR este cel mai nou scuter de la Wheel-e. O adevărată revoluție în scuterele electrice. Motorul de 250 W vă permite să conduceți până la 25 km / h. O baterie complet încărcată vă permite să călătoriți până la 20 km. Greutatea redusă a dispozitivului, timpul de încărcare rapidă, designul urban elegant, viteza și gama optimă și costurile de operare reduse fac ScuteR modalitatea dvs. preferata pentru cumpărături, în aer liber și chiar la școală sau la serviciu. Cutie de viteze cu 5 trepte, frână electrică frontală și frână de picior în partea din spate a scuterelor pentru o conducere sigură și un control complet al mașinii. Lumina intensă a LED-urilor din partea din față a volanului vă permit să conduceți noaptea. Vitezometrul electric amplasat pe volan vă va permite să reglați viteza la condițiile exterioare. Poți pune ScuteR pe un raft în dulap! Bateți spațiul urban într-un stil modern și la modă.
Specificatii:
  • timp de incarcare: 3 h
  • capacitate baterie:8800 mAh
  • viteza maxima: 25 km/h
  • greutate maxima admisa: 120 kg
  • diametru roti: 5.5 "
  • greutate neta 7.7 kg
  • alte functii: lumini pe spate,cutie cu 5 viteze,frana electrica pe fata si frana mecanica pe spate,vitezometru electric
Posibilitate de pliere!

L acomandare acestui produs si achitarea lui prin card primiti TRANSPORT GRATUIT SI UN CADOU-un popscoket sau un fidget spinner la alegere!

Comanda se livreaza in 5 zile lucratoare dupa confirmarea comenzii, din cauza cererii mari pe acest produs! 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Ziva Mob Accesorii S.R.L.-D., CIF: RO32581629, Reg.Com: J29/1953/2013